Casino´s, lichtjes en dikke velgen.. - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu Casino´s, lichtjes en dikke velgen.. - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu

Casino´s, lichtjes en dikke velgen..

Door: Dionne

Blijf op de hoogte en volg Dionne

18 November 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

Nog even een kort berichtje..

We kregen vorige week donderdag opeens het wazige idee om naar Vegas te rijden. We hadden hier al eerder een kerel uit Zweden ontmoet. hele aardige jongen en die had ook wel zin om te gaan.. dus daar gingen we!! Eerst een auto gehoord and of to VEGAS!

Te bizare rit.. het was ongeveer vier uur rijden. We reden L.A. uit en toen kwamen we in de woestijn terecht. Alleen maar bergen en zand. We kwamen in het donker aan en dat was echt geweldig! Je moet je voorstellen dat je vier uur lang helemaal niks ziet en dan opeens totaal onverwachts miljoenen lichtjes. Echt niet te geloven! Hadden een prima hotel. Eerst even rustig aangedaan en ´s avonds natuurlijk de casino´s in. Niet dat we echt goed waren, maar leuk om mee te maken. We hebben nog gekeken of we een helikopter vlucht over de Grand Canyon konden maken maar dat was echt belachelijk duur.

Verder is het echt onmogelijk om te beschrijven hoe Vegas eruit ziet. Overal grote schermen en gigantische hotels.

Vanavond gaan we naar Samoa! Lekker 2 weken paradijs. Erg benieuwd maar ook wel heel erg jammer om iedereen hier gedag te zeggen. We zijn hier pas 8 dagen maar je leert hier echt binnen 3 dagen iedereen kennen.

Ik wilde eigenlijk alleen even de foto´s laten zien dus volgende keer echt een langer berichtje!

Dikke knuffel vanuit Inglewood!

• 19 November 2008 - 08:45

Anja En Edwin:

Uhhh je hebt nu na het gokken nog wel wat geld over om verder te reizen?

• 19 November 2008 - 08:46

Mama:

Hoi Lieverd,Leuk om die foto's te zien.Jullie zien er goed uit! Nu in vliegtuig richting Samoa.
    Lange reis weer.
    Maar dan kom je in een tropisch paradijs.
    Keek net nog even op internet en dat Samoa ziet er heel geweldig uit!Veel plezier daar!
    Dikke kus

• 19 November 2008 - 12:08

Liz:

lieve schat! wat gaaf om allemaal te horen...en leuke foto's ben benieuwd naar je andere verhalen...take care,

kus kus

• 19 November 2008 - 14:04

Fred En Miranda:

Hi meis, top hoor wat jullie al hebben ondernomen. Straks ff lekker relaxen, enne, niet te bruin worden he. Jullie hebben allebei super foto's gemaakt. Geniet en tot mails.

Dikke kus van ons

• 19 November 2008 - 16:59

Aman:

Kanjer,

Ga maar lekker bruin worden daar!! Gaaf die foto's!
    Kuss
    Aman

• 20 November 2008 - 14:53

Ireen:

Lieverd!
    Wat heerlijk om weer die belevenissen van je te lezen! Heel benieuwd naar je volgende verhalen.
    Ga jij maar lekker bruin worden in dat paradijs van je, hier is het niks dan regen, druilerig en donker.. Geniet ervan mop!!
    Dikke knuffel

• 21 November 2008 - 09:02

Tim:

Moppie!!

Echt heel vet om te zien en te horen hoe het daar is.. Lil'bit jaloers hahaha...

Ben je verder een beetje aan het genieten?

Nu lig je waarschijnlijk met je luie reet in de heerlijk Samoase zon... Is die een beetje te genieten?

Lav Ya
    KusX

• 28 November 2008 - 14:20

Kees Kok:

Ziet er allemaal goed uit (ben ik 8 maanden gelden ook met 7 vrienden geweest). Ik heb net bericht gehad uit australie en het is niet mogelijk bij deze personen. Mijn zus is het nu bij andere bekenden aan het navragen (potten) of die nog voor 2 blonde Hollandse dames een slaapplek hebben. Jullie vader is akkoord. Ik neem een fototoestel mee Naar Sydney en hopelijk zien we elkaar daar.

• 01 December 2008 - 21:32

Mayke:

He Dionne!
    Goeie verhalen! Ik geloof dat je je daar wel vermaakt ;-)

Veel plezier op Samoa!

Liefs!