werken, bakken, surfen, werken! - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu werken, bakken, surfen, werken! - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu

werken, bakken, surfen, werken!

Door: Dionne

Blijf op de hoogte en volg Dionne

24 Maart 2009 | Australië, Surfers Paradise

Lieve allemaal!

Oke oke, ik weet het.. veel te lang geleden!

Gaat allemaal top hier. Nog steeds in mijn heerlijke appartementje en nog steeds lekker aan het werk. Het is hier onwijs moeilijk een baan te vinden ivm de hele economische crisis and door het feit dat het seizoen hier redelijk afgelopen is. Ik werk nog steeds in ‘The Drink’, 1 van de vele nightclubs. Nog steeds erg gezellig al wordt je het na verloop van tijd wel zat. Australiers gaan uit om te drinken en drinken veeel te veel. Af en toe dus erg vermoeiend om altijd maar met dronken mensen te werken, je zou haast een hekel aan een wijntje krijgen! (geen paniek, gaat er nog prima in..)

Ik heb er trouwens nog een baantje bij! Werk inmiddels elke ochtend in een callcentre hahah. Klinkt suf maar is echt super gezellig en verdient heel prima. Maandag tot vrijdag van 9 tot 2. Vervolgens ren ik naar huis om mn bikini aan te doen en lig ik van half 3 tot half 6 op het strand. Beetje bakken, beetje surfen. Vaak moet ik dan daarna van 10 tot 3 in de club werken. Prima dagje toch?

Vorige week zijn Jet, Kyra en Elisa deze kant op gevlogen. Zij hebben ongeveer dezelfde plaatsen gezien als Tamaar en ik in Oz. Heel bizar om je beste vriendinnen een week over de vloer te hebben. Was super gezellig. Jammer genoeg was het geen top weer die week dus we hebben lekker rustig aan gedaan. Vervolgens zijn Kyra en Jet naar Rosalie in Sydney gevlogen en is Elisa nog een weekje hier gebleven. Vandaag zijn ze met zn 3en richting Kuala Lumpur gegaan.

Inmiddels heb ik allemaal andere huisgenoten. B uit Canada is er nog steeds, heeft inmiddels ook een baan en is hier net zo druk mee als ik. Dan is er nog 1 uit Amerika en 1 uit Engeland. Ik lach me vaak helemaal kapot om die meiden want het enige wat zij doen is op de bank liggen, uitgaan en.. uhmm dat was het volgens mij wel. Hahah. All the way from America and England om vervolgens in Australie op de bank te gaan liggen. Tsja ieder zn ding.

Uiteraard is Dionne redelijk verliefd geworden op een Australier.. Was ook wel een beetje te verwachten haha. Geen paniek ik kom gewoon terug, we zien wel hoe het loop. Tot nu toe gaat het allemaal top maar wie weet zegt ie volgende week dat ie toch op Zweedse meisjes valt! :P In het kort: Jayde, 25, half maori half italiaans.

Ik blijf hierdoor alleen 2 weekjes langer.. De laatste twee weken gaan Jayde (rasta man op foto’s) en ik 2 weekjes weg. Hoe/wat/waar weten we nog niet maar ik hou jullie op de hoogte! Ik vlieg nu dus op 7 mei terug en kom op 8 mei in 020 aan.

Sorry mensen, heb jammer genoeg heel weinig te vertellen omdat ik nu gewoon aant werk ben en weinig tijd en geld heb voor tripjes. Uiteraard gaat het ook meer om de foto’s!
Ik zit trouwens erg veel op skype dus voeg me toe: dionnemaijer
Heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, mailtjes, kaartjes en belletjes

Aller dikste knuffel!

Dionne

• 24 Maart 2009 - 06:32

Aman:

KANJER! Wat gaaf allemaal! Geniet nog even! Dikke kus
    Aman

• 24 Maart 2009 - 08:27

Ilona:

Hee Dionne, leuke stoere vent hoor, je hebt voor mij gelijk dat je er nog een paar weekjes aanplakt om aan hem te plakken (sorry) Geniet maar lekker maar wel meer foto's van mijn a.s peetstiefkind?!?!?!?!
    Meid geniet gewoon x van je tante

• 24 Maart 2009 - 08:47

Mama:

Hoi lieverd,
    Wist het uiteraard allemaal al maar heel leuk om de foto's te zien.
    And ha ha je gooit er af en toe al engelse woorden tussendoor.
    Kan ik me helemaal voorstellen, je spreekt amper meer nederlands.
    8 mei schiet op, zien we je eindelijk weer!
    Geniet er nog van en straks nog twee weken met Jayde, helemaal geweldig voor je!
    Dikke kus en bel je morgen weer!!

• 24 Maart 2009 - 08:49

Zus:

Whaaaa Leuk leuk leuk een berichtje! Wat zie je er goed uit:D
    (en jayde ook haha!)
    Nu komt het eindelijk een beetje in zicht dat je thuis komt..Geniet er nog lekker van en we gaan zo even skypen!

• 24 Maart 2009 - 20:32

Arthur En Petra:

Hoi hoi Dionne,

Leuk om je verhaal weer even te lezen. Heerlijk hoor daar aan de andere kant van de wereld. En....lekker verliefd, dat maakt het allemaal nog leuker. Geniet nog heerlijk van de tijd daar, want voor je het weet ben je hier weer in dat koude kikkerlandje.

Dikke knufff
    Petra en Arthur

• 25 Maart 2009 - 07:57

Fred En Miranda:

HI meis,

Leuk om van je te horen en misschien afgezaagd maar je ziet er inderdaad top uit. Leuke vent trouwens. Je werkt wel veel zeg. Dapper van je. Geniet lekker van je vrije tijd ook al is die beperkt en straks nog even 2 weken vakantie houden, dat heb je dan ook wel verdiend na de dubbele baan. Veel liefs van ons XX

• 25 Maart 2009 - 10:30

Paul Sanders:

Mevrouw Maijer,

Briljante verhalen en heerlijk leventje, ben jaloers-

Fijn te horen dat het goed met je gaat, geniet er nog eventjes goed van en liefs vanuit Utrecht!

X