Het perfecte leventje
Door: Dionne
Blijf op de hoogte en volg Dionne
05 Februari 2009 | Australië, Surfers Paradise
Lieve allemaal!
Hoe is 't met jullie?
Aller eerst wil ik jullie weer bedanken voor alle lieve berichtjes, mailtjes en belletjes.
Het gaat top met mij! Heb het nog steeds naar mijn zin al heb ik mijn lievelings zus uit moeten zwaaien..Zat er aan te komen natuurlijk, maar was toch heel raar.
Maar goed, ik zal even bij het begin beginnen!
Na 3 weken in Sydney te hebben gezeten zijn we naar the Gold Coast gevlogen. Eerst een paar dagen in Coolangatta doorgebracht. Een heel rustig stadje waar, volgens de locals, de beste surfers ter wereld wonen. Onwijs veel leuke mensen ontmoet. In Coolangatta hebben we een auto gehuurd en zijn we richting Airlie Beach gereden. Vanaf daar zijn we op een gigantische boot gestapt om Whitsundays van dichtbij te bekijken. Super mooie eilanden, jammer genoeg hadden wij niet heel goed weer. Wel heerlijk om een dag op een boot te zitten.
Lekker wezen snorkelen. Super mooi, maar zonder zon is altijd uiteraard een stuk minder mooi.
Op de boot leuke Nederlanders ontmoet waar we 's avonds wat mee zijn wezen eten.
Vervolgens zijn we terug gereden richting Hervey Bay. Naast Hervey Bay ligt Fraser Island. Dit is het grootste strand eiland ter wereld. Wat was dat geweldig! Heel bizar want het lijkt een soort tropisch regenwoud, maar op de grond ligt zand. Verder is de snelweg daar letterlijk op het strand. Echt geweldig om te zien! Check de foto's of liever gezegd, kom deze kant op!
In Hervey Bay 2 Nederlandse jongens leren kennen. Was super gezellig. Voor we het wisten moesten we de auto alweer inleveren in de Gold Coast. Omdat Tamaar nog een week over had en het voor mij tijd werd een baan te vinden zijn we naar Surfers Paradise gegaan. Dit is een klein stadje met een gigantische uitgaans scene. Was dan ook niet moeilijk om een baan te vinden. Ik werk nu in een discotheek. vijf dagen in de week en meestal van 10 tot 5. Klinkt zwaar omdat je in principe de hele nacht werkt, maar heb ajb geen medelijden met mij want ik kan elke dag de zonsopgang zien vanaf mijn balkon. Elke dag weer super mooi! Heb een appartementje op 10 meter van het strand vandaan en vanaf mijn balkon kan ik de hele Gold Coast zien.. Had ik al gezegd dat ik ook een binnen- en een buitenzwembad heb? Klinkt perfect? Is het ook!
Ik woon samen met een super leuk meisje uit Canada en twee meiden uit Chilli. Meiden uit Chilli spreken heel slecht engels. Af en toe wel erg vermoeiend maar het levert hilarische situaties op.. Marilou verzint hele woorden! Vorige week waren we een spelletje aan het doen, zegt ze opeens: I make it little bit more difficultation. Ik had het niet meer!
Af en toe heel vermoeiend want mijn spaans is ook niet meer wat het was.
Heb hier sinds Tamara weg is geen Nederlands meer gesproken. Is dan ook heel raar als jullie bellen, want je moet echt weer even omschakelen.
Een uurtje hier vandaan ligt het plaatsje Byron Bay. Iedereen heeft het over deze stad dus besloten mijn roomies en ik een auto te huren en het te gaan bekijken. Inderdaad een top stadje. Lekker op het strand gelegen, heerlijk gegeten en uiteraard weer allerlei mensen ontmoet.
Morgen ben ik zoals jullie allemaal weten.. :P JARIGG We gaan 's middags naar het casino en dan lekker bbqen om daarna even goed met de billen te schudden.
Voor de mensen die mijn adres willen:
22A / 80 The Esplanade
Surfers Paradise
QLD 4217
Australia
Ik ga even mijn surfboard testen!
Ik laat snel weer wat van me horen!
Aller dikste knuffel
Dionne
Hoe is 't met jullie?
Maar goed, ik zal even bij het begin beginnen!
Af en toe heel vermoeiend want mijn spaans is ook niet meer wat het was.
Voor de mensen die mijn adres willen:
22A / 80 The Esplanade
Surfers Paradise
QLD 4217
Australia
Ik ga even mijn surfboard testen!
Ik laat snel weer wat van me horen!
Aller dikste knuffel
Dionne
05 Februari 2009 - 05:17
Mayke:
He Dionne!
Leuk om van je te horen! Ik ben blij dat het goed met je gaat.
Fijne verjaardag! Weet je nog, vorig jaar vierde we je verjaardag heel ergens anders...
Dikke kus,
Mayke -
05 Februari 2009 - 07:10
Tim:
IK WIL OOK!!!!! hahaha....
Ik vind het echt vet daar... -
05 Februari 2009 - 07:17
Mama:
Hoi lieverd, foto's zien er weer geweldig uit! Jij ziet er ook heel goed uit! Fijn dat je zo geniet.Wens je een hele fijne verjaardag morgen,we bellen en/of skypen maar dan is het voor jou al avond.Dus geniet van casino en bbq en daarna heerlijk dansen.Vorig jaar jarig in Paramaribo en nu in Surfers Paradise, je maakt wel wat mee he? Hoor morgen hoe het was!
hele dikke kus
houd van je! -
05 Februari 2009 - 08:44
Opa En Oma Fr.:
LieveDionne
Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag
Bedankt vvor je lange briej. Het is voor ons zo leuk om van alles op de hoogte te blijven.We waarderen dat heel ergHier is alles erg goed, behalve vorige week toen er een enorme orkaan stond en we ineens geen stroom meer hadden.Dus geen verwarming geen licht geen tel. en niet kunnen koken. We hebben het overleefd.
het duurde 24 uur
Als ik je berichten lees vraag ik me af of je nog wel in Ned. kunt wennen Je hebt zo n vrijheid.Daarom geniet nog maar lekker en vier je verjaardag met al je vrieden daar. tot ziens
Liefs van opa en oma -
05 Februari 2009 - 10:10
Merel:
Schattie!! wat een super foto's allemaal!! ben blij dat je t naar je zin hebt:) HEE nu kunnen we weer niet samen je verjaardag vieren potverdrie maar honey ik zal je natuurlijk strak ffies bellen! Alvast fijne verjaardag! love you xxx -
05 Februari 2009 - 16:35
Lievelingszus:
Heeej schattie!
Kan het haast niet aan om dit te lezen..Damn..Heb je net al even gebeld om te feliciteren maar je nam niet op..Probeer t morgenochtend nog ff..
Maar bij dezen alvast:
SUPER GEFELI!!!
Dikste kus lieverd!!
05 Februari 2009 - 16:51
Bo, Ian, H & M:
Alvast gefeliciteerd met je verjaatdag. Wat een fraai uitzicht vanaf het balkon. Wat heb je nu nog in NL te zoeken? (voor die familie van je hoef je toch niet terug te komen :-) Blijf genieten en vooral veel foto's plaatsen zodat we kunnen meegenieten.
Wij
Culemborg -
05 Februari 2009 - 20:15
Liz:
Ha schat, Ik hoor en lees het al, je hebt het prima naar je zin. En je ziet er goed uit meid, gooide ze je geen geld toe ?? haha lieverd lees je verhalen en veel plezier nog en geniet!(K) -
05 Februari 2009 - 20:16
Liz:
en....Van harte gefeliciteerd natuurlijk, bijna vergeten ;) -
06 Februari 2009 - 09:07
Aman:
KANJER!
Wat zie je er goed uit! Leuk je verhaal te lezen!Maak dr een topverjaardag van!
Kuss
Aman -
06 Februari 2009 - 10:40
Anja, Edwin En Sam:
Happy Birthday toooo youuuu. Een heel leuke verjaardag toegewenst en maak er een feestje van. Wat een parelwitte stranden daar zeg. Ik geloof dat we weer een vakantie adres op ons verlanglijstje erbij hebben.
06 Februari 2009 - 16:27
Fred En Miranda:
Hi lieverd,
Het lijkt soms wel een film waar je in zit. Zoveel moois te zien en wat die zwembaden aangaat...sober hoor..hahaha. Geniet ervan mop. En natuurlijk mega gefeliciteerd en hopen dat je een kei leuke dag hebt en een leuk feest.
Veel liefs van ons. XXX -
09 Februari 2009 - 07:24
Carlijn:
Hmmm... jaloers jaloers!!!! Klinkt allemaal zooooo geweldig!!!!Ik ben vast en zeker de laatste die je feliciteerd terwijl je bij mij de eerste was, ik sta me te schamen in de hoek... Veel plezier nog!
Dikke knuffel Carlijn -
11 Februari 2009 - 18:08
Begoña:
Hola,
Leuk om je verhalen te lezen. Zo tussen de regels door lees ik wel dat je NL heel erg mist. Geeft niet hoor, je hoeft het niet te zeggen. Als je straks terug bent, kan je gewoon weer bij ons komen werken. Lief klanten te woord staan, voor leuke managers werken enz. enz.
Geniet van deze tijd!
Ciao