Inglewood, Los Angeles, Californie
Door: Dionne
Blijf op de hoogte en volg Dionne
13 November 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles
Lieve allemaal,
Even een kort berichtje vanuit het te toeristische Los Angeles. Geweldig om een keer mee te maken, maar niet helemaal mijn ding.
Het begon ook allemaal redelijk moeizaam. We moesten overstappen in London, maar omdat we vertraging hadden, hadden we een kwartier om van het ene in het andere vliegtuig te komen. Londen is niet een heel klein vliegveld en volgens mij hebben we nog nooit zo hard gerend. Eenmaal aangekomen in L.A. waren we er dus al vanuit gegaan dat onze backpacks er niet zouden zijn, maar op de een of andere manier was die van Tamaar er wel. Mijne natuurlijk niet.. Deze grap heeft drie dagen gekost want ik heb hem zojuist ontvangen. Toch stom dat je 16 kilo mee neemt en er eigenlijk helemaal niet zoveel van mist.. Don't get me wrong.. Heerlijk om weer je eigen spullen te hebben.
Verder zijn we hier een btje de toerist aant uithangen. Walk of Fame (uiteraard foto's gemaakt van een aantal sterren) Hollywood tour, (staat morgen op de planning) btje triest, langs de huizen van Beckham en Paris Hilton haha Ik hoor jullie denken.. tsja hoort erbij.
Iedereen is hier ongelofelijk aardig voor elkaar. Als je ook maar even verbaasd kijkt staan er drie mensen om je heen om te vragen of ze je de weg kunnen wijzen. De bus is hier ideaal. Een beetje Amerikaan stapt hier echt niet in de bus. Alleen als je auto er mee op is gehouden. Wij doen hier alles met de bus. Kennen inmiddels al een hoop mensen met een auto, maar die bus heeft hier echt iets.
Ik heb nog twee minuten dus ik rond af. Volgende keer een langer verhaaltje vanuit Inglewood.
Dikste kus!
SChat!! Wat een feest!! Genieten hoor! Kus Aman -
14 November 2008 - 14:10
Fred En Miranda:
Hi girl,
Klinkt super allemaal. Fijn dat je bagage er is. In zo'n American string wil je toch niet lopen, die gaan over je navel...hahaha. We zijn benieuwd naar jullie Hollywood tour. Enne, als je Mel Gibson of Sean Connery ziet...say hi!
XXXX Van ons -
14 November 2008 - 14:48
Emily :
Super, maak er een mooie reis van! Ben benieuwd naar je volgende verhalen!
Liefs -
14 November 2008 - 15:37
Anja:
en jij wou zeggen dat je het missen van je tandenborstel niet erg vind???? getver -
14 November 2008 - 17:49
Mam:
Hoi lieverd, was blij toen ik gisteren je sms kreeg dat je backpack bezorgd was daar!Eindelijk je leuke bikini ha
Krijg ik nog een foto van hoe je verbaasd kijkt, is dat net zoiets als stralen uitbeelden??
Wel fijn dat de mensen zo behulpzaam zijn.Hier heeft het de hele dag geregend.
Heerlijk hoor daar lekker in de zon.
Lekker genieten en hele dikke kussen en we bellen snel weer!!
15 November 2008 - 15:34
Mariska En Fred.:
Hoi Tamaar en Dionne,
Toch lastig als je een tas kwijt bent lijkt mij.
Ben blij dat jullie het naar het zin hebben.
Ik ben van de week met je vader op pad geweest,
hij vertelde dat het afscheid wel zwaar was,
Ik snap dat, ben zelf ook vader, als het maar goed gaat met jullie.
We zijn naar een concert van de op dit moment beste bleusgitarist geweest, Joe Bonamassa,
De avond was TOP.
O ja, Wij gaan ook vlak bij jullie Pa en Ma wonen.
Op de Bramengaard 1
medio Maart April Mei, maar dan zijn jullie alweer terug ?
Toch ?.
Geniet, voorzichtig, kom goed weer terug, en we denken aan jullie, Kus.
Groetjes van Maris Fred en Storm.
16 November 2008 - 10:16
Opa En Oma Maijer.:
Hoi Dionne en Tamara,
Fred heeft ons de site laten zien, heel leuk, ik heb alles gelezen.
we zijn even langs het nieuwe huis van Fred en Mariska gereden,
wij zijn er heel erg content mee.
Met ons is alles oke en geniet maar lekker van jullie vakantie.
Heel veel liefs en veel kusjes van Opa en Oma. -
16 November 2008 - 20:55
Jorine:
Wat vervelend om met de zon op je bol die vreselijke route of fame af te leggen, terwijl je een groot risico loopt een vervelende BA-er (= Bekende Amerikaner) tegen te komen. Ik snap het helemaal, als ik jou was zou ik een fonds oprichten met de naam 'Help Dionne naar Nederland!'
;-)