De laatste dagen in Nederland - Reisverslag uit Wijk bij Duurstede, Nederland van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu De laatste dagen in Nederland - Reisverslag uit Wijk bij Duurstede, Nederland van Dionne Maijer - WaarBenJij.nu

De laatste dagen in Nederland

Blijf op de hoogte en volg Dionne

27 Juni 2007 | Nederland, Wijk bij Duurstede

Lieve mensen,

Zoals de meeste van jullie wel weten vertrek ik zaterdag voor 2 maanden naar Frankrijk.

Omdat ik waarschijnlijk geen tijd heb om iedereen persoonlijk te mailen wil ik jullie via deze site op de hoogte houden.

Ik heb geen idee of ik daar vaak achter een computer kan kruipen maar dat merken jullie dan wel!

Dikste kus Dionne

• 27 Juni 2007 - 13:39

Jacky:

vind het echt jammer dionne, word echt saai zo zonder jou.miste je al veel door sanderburg,maar nu ga je echt heel lang weg.hoop dat je het naar je zin hebt en dat je goed op jezelf past.
    verheug me nu al op de dag dat je terug komt. ga je echt misse, liefs -x- jacky

• 27 Juni 2007 - 15:45

Smeeer:

Haaaai schat!!!
    Heeel veeel plezier en suc6 daar in La France. Ik hoop voor je dat er wat lekkere fransozen rondlopen.. Ik ben benieuwd naar je verhalen!!! Tot over een heeleee lange tijd :(

Kusss

• 27 Juni 2007 - 16:51

Nes:

hey meid!! 2 maanden zozo lekker hoor! Ben echt jaloers op je! ik zag dat je vanochtend had gebeld ik bel je vanavond of morgen terug!!!

dikke kus

• 27 Juni 2007 - 20:57

Pienaar:

Yo helaas was ik gister niet op je afscheidsborrrel , maar ik zat met mijn neus in de boeken , maar veel plezier in La belle france k hoop dat je nog wat hebt aan mijn franse boekjes;)
    Hopelijk mag ik als je weer terugkomt wel de weg op :P
    Ciao(K)

• 28 Juni 2007 - 13:22

Byra:

Lieverd!

Je avontuur gaat bijna beginnen! Ik ben heel nieuwsgierig naar al je verhalen.
    Goede reis, doe voorzichtig..
    Ik mis je! Langste tijd zit erop. Tot over een paar maandjes.

Dikke kusssss

• 28 Juni 2007 - 13:29

Tim:

Mayer gaat ons verlaten.... opzich kan ik best leukere dingen verzinnen.
    Ik ga jou heel veel missen.

Ik hoop echt dat je de beste tijd krijgt daar.

Liefs & dikke kus
    Tim

• 30 Juni 2007 - 08:30

Tamaarrr:

Yo babe!
    Aangezien jij mijn favo zus bent, ga ik je natuurlijk onwijs missen. Over een paar uurtjes vlieg jij al...
    Ik weet zeker dat je het super naar je zin krijgt!!
    Dikste kussss

• 30 Juni 2007 - 09:07

Yet:

ni how!!

sief heb je een veilige reis gehad?? ben je er eigenlijk al!! heb nu al geen besef van tijd meer..we houden elkaar op de hoogte.. ik hou van waarbenjij.nu

tot laterzz xx

• 01 Juli 2007 - 18:22

Heidi:

He mop!

Goed aangekomen? Ik wens je heel veel plezier en succes in France! Laat ze maar goed swingen op je dans moves.. ;)
    Ik houd de site in de gaten, ben erg benieuwd naar je ervaringen daar.
    Ohja, heb m'n EFG ook gehaald! :D

X.

• 08 Juli 2007 - 15:18

Sjaantje:

Bonjour Dionne,

Ca va? Hoe is het daar schatje?
    Wilde je nog even een paar franse lessen meegeven voor het geval je er niet meer helemaal uit komt... Vergeet niet:

- Tu es une piscine? (voor het geval je het warm hebt en de boy in kwestie en HALS is!)

- Voulez-vous une caraffe d'eau? (voor het geval je ongelovelijke nadorst hebt!)

En als je weggaat uiteraard; BONJOUR! ;)

Het komt wel goed met jou wijffie, geniet van alles en natuurlijk ook een klein beetje succes maar dat heb je bijna niet nodig! Enjoy!

Dikste kus Sjaantje

• 13 Juli 2007 - 15:38

Byra:

IK WIL VERHALEN :D

Hoop dat alles goed gaat met je lieverd..
    Mis je!

Dikke kussss